iPhone 11 reparatie Almere Leidschendam

Is je onmisbare iphone 11 stuk ? Geen zorgen, de meeste reparaties kunnen we binnen een uur voor je fixen. Daarnaast hoef je geen back-up te maken van je gegevens. In de meeste gevallen blijven je gegevens behouden. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. Onze collega’s zullen dit dan ook altijd van te voren aangeven. Is u iphone 11 scherm stuk of laad u iphone 11 niet op, dan hoeft u geen back-up te maken.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Wij van smartphone winkel, zijn zeer kritisch op de kwaliteit onderdelen die we kopen. Onze voornaamste streven is dat de klant tevreden de winkel uitloopt. Daarom bieden we op veel onderdelen een volledige garantie. Dit houdt in, dat indien je scherm niet stuk is gegaan en je ondervind problemen, kom dan langs, we lossen het graag voor u op. Hierin gaat Smartphone winkel dan ook veel verder dan bijvoorbeeld een Apple store, Coolblue, mediamarkt etc. Zo kunnen we u gerust stellen, dat uw iphone 11 reparatie Almere Leidschendam in goede handen is. Het zal u misschien ook verassen over een relaxte sfeer in onze winkels. Tenslotte moeten we het gezamenlijk leuk maken.

iPhone 11 kapot / Stuk

Een iphone 11 bestaat uit ontzettend veel onderdelen. Gelukkig hebben we zowat alle onderdelen op voorraad en kunnen we de reparatie gelijk ter plekke uitvoeren.

Bekijkt u anders onderstaand foto en laat ons weten, welke onderdeel wij voor u kunnen vervangen. Onze monteurs zullen dit met de grootste mogelijk expertise en zorg uitvoeren.