Skip links

iPhone reparatie Leidschendam

Originele onderdelen

Maak kennis met onze fantastische kwaliteit onderdelen en 6 maanden garantie

Beste service, altijd laagste prijs

Alle prijzen die we hanteren worden zo scherp mogelijk aangeboden. Elders goedkoper, wij passen de prijs aan. Dat is onze laagste prijs garantie!

Klaar terwijl je wacht

De meeste reparaties zijn vaak binnen het uur klaar. Zo hoeft uw niet langs zonder smartphone of tablet te zitten

iPhone reparatie

Als je een kapotte iPhone hebt dan ben je in eerste instantie waarschijnlijk geneigd naar een grote keten als Media Markt te gaan of naar de Apple Store om daar je toestel te laten maken. Het nadeel is dat je in deze zaken veelal de hoofdprijs betaalt voor het repareren van je smartphone. Bij Smartphonewinkel werken we anders, en sneller. Je kan zonder afspraak langs komen en de experts vragen of zij naar je kapotte toestel willen kijken. We hebben de juiste materialen in huis zodat je nooit lang hoeft te wachten totdat je mobiel gerepareerd is. Lees hier meer over reparatie bij Smartphonewinkel.

Start je reparatie

Scherm van je mobiel kapot?

Als je een Apple telefoon hebt kan je ook op onze professionele hulp rekenen. Je hoeft dus niet meteen naar de Apple store te gaan maar je kunt bij ons terecht voor het laten herstellen van je mobiel die stuk is. Het zou kunnen zijn dat slechts het scherm van je toestel defect is. Wij van Smartphonewinkel kunnen zorgen dat er een nieuwe in komt zodat je weer een puntgaaf toestel hebt.

Bij Smartphonewinkel hebben we voor elk type toestel de juiste materialen zodat jouw mobiel er straks weer helemaal als nieuw uit ziet. Wij verzorgen daarnaast herstel werkzaamheden voor nog veel meer andere bekende en minder bekende merken.

Maak een afspraak of bel 070-4062656

Start je reparatie

Voor alle merken telefoon reparatie

Een kapotte telefoon is erg vervelend en kan voor een hoop stress zorgen.  Smartphone winkel  is de oplossing en de reddende engel in dit geval. Wij zorgen er voor dat jouw smartphone het snel weer goed doet en dat je zonder problemen kan bellen en internetten.

We zijn er voor alle soorten mobiele telefoons. Je hoeft niet wekenlang zonder je smartphone te zitten, Smartphone winkel zorgt er voor dat je snel weer bereikbaar bent. En of jouw mobiel nu een Apple is of een ander merk, dat maakt niet uit. In principe kunnen wij ieder telefoon maken.

Start je reparatie

Onze klanten aan het woord

×

Hallo!

Klik hieronder om met een van onze medewerkers te chatten of mail ons op info@smartphonewinkels.nl

× Hoe kan ik je helpen?