Skip links

Samsung S21 Reparatie

Samsung S21 Reparatie

Samsung S21 stuk, kapot, laad niet meer op of een ander defect. Wij van Smartphone Winkel kunnen dit voor je binnen een korte tijd herstellen. De nieuwe Samsung S21 is echt het paradepaardje van Samsung. Met zijn extreem scherpe beeld dynamic amoled en 120hz is het een genot om naar te kijken. Zet daarbij de fantastische camera en het is een toptoestel. Helaas kan het natuurlijk altijd gebeuren. U laat de telefoon vallen en het scherm is gebroken, camera reageert niet meer of misschien de achterkant in barsten. Gelukkig kunnen we dit voor u bijzonder snel herstellen. Bekijkt u hieronder naar onze prijzen. Dit zijn ten alle tijden originele onderdelen. Wilt u liever niet origineel, neem dan contact met ons op via whatsapp(rechtsonder), wij kunnen u dan de actuele prijzen doorgeven.

 

Samsung S21 reparatie
Samsung S21 Stuk of kapot? Wij repareren ter plekke.

Samsung S21

Display/Scherm:€225
Camera achterzijde:€159
Camera voorzijde:€75
USB connector:€65
Batterij:€69
Back cover:€59

Samsung S21 Plus

Display/Scherm:€225
Camera achterzijde:€159
Camera voorzijde:€79
USB connector:€65
Batterij:€69
Back cover:€75

Samsung S21 Ultra

Display/Scherm:€309
Camera achterzijde:€259
Camera voorzijde:€79
USB connector:€65
Batterij:€69
Back cover:€75

Samsung scherm vervangen

De meeste voorkomende samsung s21 reparatie is die van een scherm dat stuk gaat. Dit kan natuurlijk iedereen wel eens overkomen. Tijdens een onoplettendheid heeft u een barst in het scherm en u wilt dit goed en betrouwbaar repareren. Bij smartphone winkel maken we gebruik van originele onderdelen van Samsung. Bij een scherm reparatie van een Samsung S21 ontvangt u ook nog een nieuwe batterij. Dit is inbegrepen in bij het scherm.

Samsung heeft hiervoor gekozen, omdat er een aantal keer wat fouten zijn gekomen bij het overzetten van de batterij in het nieuwe scherm. Zelf hebben we hier nooit last van gehad, echter begrijpen we het punt wel. Gelukkig zijn de reparatiekosten ten opzichte van een samsung s20 wat omlaag gegaan. De batterij is dan ook een mooie bonus.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande nummers of via whatsapp(rechts onder ).

Almere: 035 525 34 38

Leidschendam: 070 406 26 56

 

Welke Samsung S21 heb ik ?

Leave a comment

×

Hallo!

Klik hieronder om met een van onze medewerkers te chatten of mail ons op info@smartphonewinkels.nl

× Hoe kan ik je helpen?