Over Smartphone Winkel

You break it, We Fix it!

Eerste Hulp bij een stukke telefoon, tablet of laptop

Je smartphone is je veel waard, dat is logisch want je hebt er een hoop geld voor neergelegd. Smartphones zijn een verlengstuk van onszelf geworden, die willen we voor geen goud meer missen. En als je dan je mobiel laat vallen dan is de schrik groot, want je wilt niet dat het scherm kapot gaat, of erger. Maar als jouw toestel dan toch ineens een defect vertoont dan is er gelukkig professionele hulp in de buurt, gewoon in Almere. Er wordt door de experts gekeken of de schade meteen te herstellen valt.

Telefoon reparatie almere leidschendam

Onze sterke punten

telefoon reparatie garantie

6 maanden garantie!

Bij Smartphone Winkel ben je verzekerd van de best mogelijke reparatie. U ontvangt dan ook van ons liefst zes maanden garantie. Sommige onderdelen hebben zelfs levenslang garantie!

iphone Reparatie klaar terwijl je wacht

Klaar terwijl je wacht!

97% van alle reparatie kunnen we binnen een uur uitvoeren. U hoeft zodoende nooit lang zonder telefoon te zitten. Daarnaast is een back up in 99% van de gevallen ook niet noodzakelijk. 

Scherp geprijsd

Wij van Smartphone Winkel struinen alle leveranciers af voor de beste kwaliteit onderdelen. Zo bieden we A+ kwaliteit onderdelen aan met een langere garantie termijn dan een origineel onderdeel!

Wat onze klanten vinden van Smartphone Winkel

Top service, goed geprijsd, zeer klantvriendelijk. Word mijn vaste adresje voor al mijn telefoon problemen.                                              

Rick Grimbergen op Google

Top service met aardig leuk en slimme techneuten. Ik ga altijd heen voor reparaties van de iPhone en iPad schermen. Maar ook laptop schermen. Zeker aan te raden!!

Monib Kouchek op Google

Heel aardig personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding. Mocht er toch iets stuk gaan, dan gaan ze hier zeer klantvriendelijk mee om. Echt een aanrader!!
Sander Giezeman op Google