iPhone Reparatie Omgeving Almere

Laat je iphone reparatie Almere uitvoeren door de experts van Smartphone Winkel. Het zal je maar overkomen, tijdens een onoplettendheid laat je de telefoon vallen en is je iphone stuk. Stel je voor, al je gegevens zitten erin, foto’s, filmpjes, contactpersonen, notities, bankzaken en zo kunnen nog wel even doorgaan.

Geen zorgen, wij van Smartphone winkel Almere kunnen 99% van alle defecten herstellen aan een iphone. Van een gebroken iphone scherm, iphone laad niet op, iphone batterij vervangen, iphone met waterschade en nog veel meer. Wij kunnen dan ook de meeste reparaties uitvoeren en binnen een korte tijd. Wilt u direct meer informatie over een iphone reparatie almere, klik u dan rechts onder op het whatsapp logo en kom direct in contact met een medewerker. Wilt u meteen afspraak maken voor een reparatie, klikt u dan op onderstaand link.

Afspraak maken

De meeste voorkomende iphone reparatie almere is natuurlijk van een stuk of gebroken iphone scherm. De touchscreens van Apple staan bekend om hun fantastische gevoeligheid en snelle response. Om dit te bewerkstelligen maakt apple gebruik van een bijzonder stuk glas aan de voorkant. Helaas moesten hier ook bepaalde zaken los worden gelaten. Juist door de gevoeligheid van het scherm kan apple het glas niet dik genoeg krijgen zodat het een val van een meter zonder hoesje eenvoudig kan overleven.

Dat het scherm van apple wel eens stuk gaat, komt dan ook regelmatig voor. Een protector en hoesje zijn dan ook altijd aan te raden. Gelukkig kunnen we het scherm van u telefoon eenvoudig repareren. Met onze twintig jaar aan ervaring is uw telefoon dan ook binnen korte tijd weer als nieuw.

iPhone batterij vervangen

Een batterij slijt wel eens en dit is dan ook goed te merken. Veel klanten weten het niet, maar het is best eenvoudig om een iPhone batterij te vervangen. De meeste iPhone batterijen kunnen we binnen 30 minuten afronden. U kunt ook langs komen om de batterij uit te lezen. Zo kunt u zelf zien, of het tijd is om de batterij te vervangen. Deze dienst is dan ook geheel kosteloos en u kunt hier 7 dagen per week voor langskomen aan de citadel 10 in Almere.