Over ons


Smartphonewinkels.nl is een gerenommeerd bedrijf in de telecom branche met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets, en hebben een grote voorraad aan hoesjes en andere accessoires om uw apparaten te beschermen en te verbeteren.

Wij zijn gevestigd in twee filialen in Almere en één in Leidschendam, waardoor wij een breed publiek van klanten kunnen bedienen. Onze filialen zijn modern ingericht en bieden een breed scala aan producten en diensten van topmerken.

Ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor de beste service en klanttevredenheid. Onze technici zijn opgeleid om snel en efficiënt reparaties uit te voeren, zodat uw apparaten snel weer in gebruik kunnen worden genomen.

Bij smartphonewinkels.nl hebben we ook een grote voorraad aan hoesjes en andere accessoires voor uw smartphone of tablet. Of u nu op zoek bent naar een hoesje om uw apparaat te beschermen of een nieuwe oplader nodig heeft, wij hebben het allemaal.

Ons doel is om onze klanten altijd tevreden te stellen en hun vertrouwen te winnen door middel van onze uitstekende service en deskundigheid. Bij smartphonewinkels.nl streven we er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en onze reputatie als een betrouwbare en deskundige leverancier van reparatieservices en accessoires te behouden.