Samsung reparatie Leidschendam

Laat nu je samsung reparatie Leidschendam uitvoeren door de professionals van Smartphone Winkel. Sinds 2004 verrichten onze monteurs al herstelwerkzaamheden bij Samsung. Met Al onze ervaring kunnen we u direct van dienst zijn. Daarnaast maken we gebruik van originele onderdelen, zo bent u verzekerd van een kwalitatief goede reparatie.

Samsung batterij vervangen Leidschendam

Steeds vaker krijgen we de vraag of het überhaupt mogelijk is om een batterij van een samsung te vervangen. U kunt het vast wel, gebruikt het toestel al een tijdje en de batterij beging steeds minder te worden. Dit is op zich vrij normaal. Helaas heeft Samsung het vervangen van een batterij wat lastiger gemaakt dan voorheen.

Toen was het simpel deksel eraf en nieuwe batterij erin. Nu is het beter om dat over te laten aan een professional. Daarnaast vallen de kosten van een nieuwe batterij reuze mee. U kunt dan ook gerust langs komen bij samsung reparatie Leidschendam. Indien u verder nog vragen heeft, drukt u dan op het WhatsApp icoontje of bel ons op 070 406 26 56.

7 Dagen per week open

Om het voor u als klant zo simpel mogelijk te maken, zijn wij 7 dagen per week open. Zo kunt u gerust zelf een tijdstip kiezen om langs te komen. Daarnaast kunt u bij het splinternieuwe mall of the Netherlands, gratis parkeren en ook indien van toepassing, elektrisch gratis opladen. Daarnaast hebben we de meeste onderdelen op voorraad en kunnen we een samsung reparatie Leidschendam direct uitvoeren.

Indien u verder nog vragen heeft, dan kunt u ons altijd contacteren. Via WhatsApp gaat dat heel simpel. Ook na openingstijden, zullen we in de gelegenheid zijn om al vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft u op alle reparaties een volledige garantie. Dit betekent dat u voor alle mogelijke technische defecten terug kunt komen. Uiteraard geld de garantie niet als u scherm na een val stuk gaat of waterschade is waargenomen in de telefoon.